VIETAS
Žilbinoši skaistie Brentas Dolomīti
Show dolomiti inverno 26

Brentas dolomīti, jeb Dolomiti di Brenta ir daudzu atzīta izcila vieta ziemas sporta veidu baudīšanai, atpūtai ar ģimeni, ainavisko Dolomītu Alpu rietumu daļā.

Par reģiona centru var uzskatīt vienmēr ļaužu bagāto Madonna di Kampiljo kūrortu, kur “viss notiek” gandrīz dienu un nakti, ir izcilas slēpošanas trases, izklaides bērniem un plašas “apres-ski” iespējas.

Taču, pavisam netālu atrodas arī piemīlīgais, klusais un mazītiņais Pincolo kūrorts, kur baudīt kalnu mieru un klusumu. Viesnīcas šeit ir par pievilcīgākām cenām, un pie pacēlājiem nogādā viesnīcu vai ski-busi.

Abus šos kūrortus ar vēl sešiem (Folgarida Marilleva, Pejo, Ponte di Legno - Tonale, Andalo - Fai della Paganella, Monte Bondone, unAlpe Cimbra Folgaria - Lavarone) vieno viena slēpošanas caurlaide, kas ļauj slēpot pa apvienoto Super-skirama Dolomiti trasi ar kopējo trašu garumu 350 km, 5 snovparkiem, distanču slēpošanas trasēm ar kopējo garumu 150 km un 150 pacēlājiem.

Ekstrēmu sajūtu meklētājiem, šeit ir arī vairāki ledāji, kuri atrodami tādu augstāko reģiona virsotņu apkārtnēs, kā: Cima Tosa ar 3173 metriem, Cima Brenta (3155 m) un Crozzon di Brenta (3123 m) un citās.