VIESNĪCAS
Fuerteventuras viesnīcas
Show titul

Pavisam netālu no slavenās Tenerifes, turpat Kanāriju salu arhipelāgā pie sevis ciemos laipni aicina otrā lielākā reģiona sala - Fuerteventura. Šeit cauru gadu varat baudīt saules glāstus un atsvaidzinošu vēju, guļot baltajās pludmales smiltiņās un vērojot kā pret klintīm triecas Atlantijas okeāna viļņi. Kad laiskums pārvarēts, var nodoties neskaitāmi daudzajiem ūdens sporta veidiem, no kuriem vispopulārākie šeit ir sērfošana, vindsērfings un braukšana ar ūdens slēpēm.

Pirmo tūristiem paredzēto viesnīcu šeit atklāja 1965. gadā, pēc kuras arī lidostu El Matoralā. No šī brīža salas dzīve neatgriezeniski mainījās. Īpaši daudz iebraucēju šeit ir jūlija un augusta mēnešos, kad ļaudis te glābjas no pārlieku karstās svelmes Spānijā. Ja gribat vērties ļaužiem nabagākā panorāmā, dodieties turp, piemēram, martā, kad šeit norit lielais Fuerteventuras karnevāls.

Bez tam, varēsiet izstaigāt daudzos aizraujošus šejienes muzejus, skaisto 15. gs. Betankūrijas vecpilsētu, nogrimuša Amerikāņu armijas karakuģa vraku un baudīt šī UNESCO biosfēras rezervāta bagāto floru un faunu. Savukārt, par to, kur vislabāk apmesties, pastāstīsim turpmāk.

Sheraton Fuerteventura Beach, Golf & Spa Resort ****\*

Kanāriju stilā celtā un atraktīvi dekorētā viesnīca atrodas nieka 3 minūšu pastaigas attālumā no okeāna, jo atrodas Caleta de Fuste kūrorta pludmales 1. līnijā. Šeit var relaksēties pie kāda no 4 āra baseiniem vai 1000 m2 plašajā spa zonā. Aktīvākai atpūtai seit ir 18 bedrīšu minigolfa laukums, petanka, šaušana ar loku, pludmales volejbols un trenažieru zāle, kurā varēsiet ne tikai trenēties ar Core Performance programmu, bet arī iegūt konsultāciju Jums nepieciešamo pārtikas produktu izvēlē. Viesnīcā ir 4 restorāni dažādām gaumēm, un tā atrodas 3 km attālumā no kūrorta komerczonas, kā arī 2.5 km no golfa kluba. Lieliski piemērota naktsmītne arī ģimenēm ar bērniem, kuriem šeit ir speciāls bērnu klubs un drošs baseins.

SBH Crystal Beach ***\*

Šī viesnīca atrodas salas dienvidu krastā, Kostakalmas kūrortā, vien pāris minūšu pastaigas attālumā no pludmales. Katrā numuriņā ir balkons, no kura paveras skats uz Atlantijas okeānu vai skaisto viesnīcas dārzu. Viesnīcas teritorijā ir baseins, tenisa korts un spa zona, kurā ir gan sauna, gan burbuļvanna, kā arī trenažieru zāle un masāžas. Pēc saulrieta, viesnīcas terasē varat nobaudīt glāzi sangrijas, ka arī mieloties ar gardajām uzkodām pie uzkodu bāra. Viesnīcas virtuve, bez spāņu un starptautiskajiem ēdieniem, piedāvā arī labāko no vietējās Karību virtuves. Šeit patiks visa vecuma cilvēkiem, kuri pārsvarā laika pavada gozējoties pie baseina vai peldzviļņos, spēlējot volejbolu vai tenisu.

SBH Jandía Resort ***\*

Šī SBH ķēdes viesnīca atrodas salas dienvidrietumu krastā, 11 minūšu pastaigas attālumā no Handijas kūrorta pludmales. Modernajā kūrortviesnīcā ir 3 āra baseini, trenažieru zāle, tenisa laukumi un ūdens sporta skola. Mierīgus vakarus varat pavadīt kādā no pieciem viesnīcas bāriem un baudīt lielisko panorāmas skatu uz Handijas bāku. Piemērota visa gadagājuma viesiem, un, jo īpaši, bērniem, kuriem šeit ir pašiem savs baseins, rotaļu laukums un miniklubs. Netālu atrodas arī dabas rezervāts Saladar de Jandía un Morro del Jable osta, no kuras kursē prāmji uz Tenerifi.

Oasis Duna **\*

Šī apartamentu viesnīca atrodas Fuerteventuras salas ziemeļos, Korraleho kūrortā, apmēram 6 minūšu pastaigā no pludmales. Katrā no apartamentiem ir pa privātam balkonam. Viesnīcu ielenc tropiski dārzi, kuriem pa vidu iekārtots tenisa korts, basketbola laukums, trenažieru zēle, bērnu laukums un iespaidīga baseinu zona, kurā 2 no ūdesntilpnēm ir pildītas ar sālsūdeni. Viesi var baudīt maltītes bufetes tipa restorānā, à la carte restorānā vai kādā no bāriem. Reģions, kurā atrodas viesnīca, ir labi piemērots dabas mīļotājiem, jo tikai 2 km attālumā atrodas "Dunas de Corralejo" dabas parks un, 200 m attālumā - "BAKU Water Park" akvaparks.

Hesperia Bristol Playa **\*

Šī vienkāršā viesnīca atrodas 7 minūšu pastaigas attālumā no Korraleho kūrorta pludmales, no kuras paveras skats uz Lansaroti un Labosas salu. Viesiem pieejami 3 āra baseini, tenisas korti, kā arī Andalūzijas stila restorāns un baseina bārs. Ja ar to par maz, viesnīca atrodas vietā, kurā ir daudz citu izklaides vietu, tādas kā Korraleho akvaparks un Korraleho Dabas parks. Iepriekš piesakot, viesnīcā iespējams apmesties arī kopā ar saviem mājdzīvniekiem. Ieteicama nakstmītne aktīviem tūristiem un tiem, kas vēlas nodarboties ar ūdenssporta veidiem.