VIESNĪCAS
Gašteinas ielejas viesnīcas
Show 7227

Karstajiem avotiem bagātā Gašteinas ieleja nedaudz atšķiras no pārējiem Alpu kūrortiem. Šeit nekad nav miglas un sniega sega neliek vilties visu ziemu. Ar daudziem gariem nobraucieniem un lielisku atvērto nogāžu, kā arī mežu trašu sajaukumu, šī ir lieliska vieta vidēja līmeņa braucējiem. Aizraujošas slēpošanas un distanču slēpošanas trases visiem prasmju līmeņiem ir izvietotas pakavveida formā, uz diezgan stāvām nogāzēm. Uz visiem pieciem ielejas kūrortiem ir pieejama viena kopīga, vai, protams, atsevišķas ski-pass, jeb slēpošanas caurlaides.

Bādgašteinas veselības centra āra baseinā ieplūst 18 karstie avoti. Ūdens ir viegli mineralizēts un satur rodonu veselībai ļoti labvēlīgā daudzumā. Pats kūrorts atrodas uz tādas kā aizas, ar straujiem nogruvumiem un mežainiem apvidiem. Aptuveni sliežu un gondolu augstumā ir mūsdienīga pilsētiņa ar daudzām jūgendstila naktsmītnēm. Nedaudz ārpus centra atrodas arī mūsdienīgais viesnīcas ar ierastāku slēpošanas kūrortu atmosfēru. Apskatīsim tos viesu namus, kuros, mūsuprāt, cena atbilst kvalitātei un infrastruktūrai.

Sanotel Hotel ****

Viesnīca atrodas 500 m no Bādgašteinas centra, 1,3 km no Stubnerkogelbahn pacēlāja. Ski-bus pietura - 50 m no viesu nama. Kursē bezmaksas autobuss uz pacēlāju un dzelzsceļa staciju, nokuras varat doties ekskursijā uz, piemēram, Zālcburgu. Pa logiem paveras skats uz ūdenskritumu. Viesiem pieejama videozāle un spēļu istaba ar Playstation, Wellness centrs, kā arī atpūtas telpa ar smēķētāju zonu. Par atsevišķu samaksu, ir atļauti arī mājdzīvnieki.

Evianquelle Hotel ***

Naktsmītne atrodas 4 km no Bādgašteinas centra un Stubnerkogelbahn pacēlāja, klusā vietā Bekšteinas miestiņā. Ski-bus pietura atrodas 200 m no viesnīcas. Tranports līdz pacēlājiem un Bādgašteinas Felsentherma ir bez maksas. Viesnīcā, bez galda tenisa un trenažieru zāles, varēsiet izmantot arī saunu un infrasarkano staru kabīni. No numuru logiem paveras skaista kalnu ainava. Viesnīcai ir skaista teritorija ar lielu parku, kā arī savs minerālūdens avots, kas pēc sastāva līdzinās slavenajam Šveices "Evian". Šeit, par atsevišķu samaksu, ir atļauti arī mājdzīvnieki. Viesiem tiek nodrošinātas gardas brokastis un vakariņas.

Grugger Haus, pansija

Šis viesu nams atrodas mierīgā apkārtnē, 1 km no Bādhofgašteinas centra un Schlossalm pacēlāja. Ski-bus pietura atrodas 20 m attālumā. Distanču slēpošanas trases un Alpentherme termālās pirtis atrodas 10 minūšu pastaigas attālumā. Par papildus samaksu, šeit ir atļauti arī mājdzīvnieki.

Hotel Hirschen ***

Skaistā ēka ir celta 1735. gadā un atrodas uz jaukas promenādes, 10 minūšu pastaigas attālumā no Bādgašteinas centra un Felsentherme Spa centra. 15 minūšu pastaigas attālumā atrodas lieliska distanču slēpošanas trase. Viesnīcā ir sauna un ziemas dārzs, un no logiem paveras skaists skats uz Gašetinas ieleju un kalniem. Gaumīgi un interesanti iekārtoti numuri, kuros par atsveišķu samaksu varat apmesties kopā ar saviem četrkājainajiem ģimenes locekļiem.

Haus St.Rupertus, pansija

Ļoti vienkāršs, ģimenes apsaimniekots viesu nams, kas atrodas gandrīz pašā Bādhofgašteinas centrā. Tikai 1 km attālumā atrodas Schlossalmbahn pacēlājs, uz kuru kursē bezmaksas ski-bus, kura pietura atrodas nieka 100 m no viesu nama. 5 minūšu pastaigas attālumā ir arī distanču slēpošanas trase un pastaigu takas. Lai gan viesu namā pasniedz gardas brokastis ik rītu, 400 m attālumā ir arī restorāns, kafejnīca un veikals. Gašteinas termālās pirtis atrodas vien 2 minūšu pastaigas attālumā.