VIESNĪCAS
Viesnīcas Cellamzē-Kaprunas reģionā
Show titul

Idilliski skaistais Cellamzē-Kaprunas reģions ir viens no tūristu iecienītākajiem maršrutiem visu gadu. Taču, jo īpaši iecienīts tas kļūst ziemas mēnešos, kad labi attīstītā kalnu infrastruktūra tiek iedarbināta ziemas prieku baudītājiem. Šeit garlaicīgi nebūs nevienam - praktiski visas slēpošanas trases ir piemērotas arī snovbordam, tāpat šeit var nodarboties ar distanču slēpošanu, kamaniņu braukšanu, telpās - ar tenisu, skvošu, golfu, boulingu un peldēšanu, kā arī doties izjādē ar zirgiem, lidot ar paraplānu vai lekt ar izpletni. Kalnu mīļotājiem pietiks arī ar faktu, ka Kaprūnas augstākā virsotne ir 3029 m augstais Kicenhorn.

Netraucē arī fakts, ka pats šis reģions atgādina fotokartiņu ar idillisku ziemas ainu. Šeit ir aizliegts pārvietoties ar auto, un visa Cellamzē pilsēta mudž no ļaužu piepildītām piemīlīgām kafejnīciņām un restorāniem. Šī pilsēta un vēl četri Cellamzē reģiona ciematiņi ir iekārtojušies ap nelielo Celles ezeru, kas atrodas 750 m virs jūras līmeņa. Ziemas mēnešos tas aizsalst, kad tā pārtop par lieliksu vietu pastaigām pa ledu un slidošanai. Ja šoziem esat izlēmuši par labu Cellamzē - Kaprunas reģionam, aicinam apskatīt, mūsprāt, cenas un kvalitātes ziņā atbilstošākās šejienes naktsmītnes.

St. Georg Hotel ****

Šī stilīgā viesnīca atrodas ļoti klusā vietā, taču netālu no Cellamzē centra un tikai 300 m no City Express pacēlāja. St. Georg viesnīcā katru rītu tiek pagatavotas bagātīgas bufetes stila brokastis. Dienas laikā viesi var baudīt kafiju, mājās gatavotas kūkas vai tradicionālo Flammkuchen (vietējo picu). Spa zonā ir iekštelpu baseins ar pretplūsmas sistēmu, somu pirts, bio sauna un infrasarkanā kabīne. Par atsevišķu samaksu pieejams arī solārijs un masāžas. Viesnīca ir “zaļi domājoša” un šeit, iepriekš piesakot, ir atļauti arī mājdzīvnieki.

Gruener Baum Hotel***

Mājīgi un vienkāršā stilā iekārtoti numuri sagaida šīs viesnīcas viesus, kas iekārtojusies 3 savienotās ēkās. Tā atrodas Cellamzē kūrorta centrā, pie gājēju zonas un 300 m no City Express pacēlāja, kā arī 200 m no Ski-Bus pieturas. Lielākajai daļai numuru ir balkons ar skatu uz Šmitenhohes kalnu. Viesiem pieejams brīvizvēles restorāns, 2 bāri, galda futbols un biljards, kā arī wellness zona ar 2 saunām un Kneipa ūdens kūres baseinu. Tāpat, šeit atļauts apmesties kopā ar mājdzīvniekiem (iespējama piemaksa), kā arī ar 30 % atlaidi izmantot Cellamzē-Kaprunas 36 bedrīšu golfa laukumu.

Pension Austria, pansija

Mazā un piemīlīgā naktsmītne atrodas 700 m no Kaprunas centra un 1 km attālumā no pacēlāja, uz kuru ved Ski-Bus ar pieturu nieka 50 m attālumā. Pansija atrodas mierīgā vietā, blakus senajai Kaprunas pilij, kas šeit saglabājusies no 12. gadsimta. Viesu rīcībā - slēpju novietne, atpūtas telpa un sauna. Apmetoties šajā viesu namā, saņemsiet 10% atlaidi un VIP ieeju netālajā Tauern Spa centrā.

Gästehaus Unterberger, apartmenti

Šis viesu nams atrodas 400 m no Areitbahn I un 700 m no Schüttlift pacēlājiem, pa vidu starp Cellamzē un Kaprunu - Šutdorfas ciematiņā. Ski-bus pietura atrodas 500 m no naktsmītnes, kurā ir slēpju novietne. Šeit ir klusāk un mierīgāk, nekā kūrortu centros, turklāt, uz šejienes pacēlājiem rindu praktiski nav.

Alpenparks Hotel & Apartment Central, apartmenti

Šī naktsmītnē atrodas Cellamzē centrā, 250 m no City X-Press pacēlāja un 150 m no Ski-Bus pieturas. Viesiem tiek piedāvāti moderni Alpu stila numuriņi ar balkonu. Restorānā un bārā viesi katru dienu tiks palutināti ar bagātīgām bufetes tipa brokastīm. Pusdienās un vakariņās viesi var baudīt reģiona kulināros gardumus. Mājdzīvnieki ir atļauti, bet par tiem var tikt pieprasīts atsevišķs maksājums.

Gotthardt Apartmenthaus, apartmenti

Dzīvokļu viesnīca Apartmenthaus Gotthardt atrodas saulainā, uz dienvidiem vērstā vietā, 5 minūšu pastaigas attālumā no Kaprunas centra. Ski-bus pietura atrodas vien 100 m no viesnīcas. Ēkā atrodas slēpju glabātuves telpa ar slēpju zābaku žāvētājs. No viesnīcas logiem paveras panorāmas skats pār ciematu un uz Kičšteinhorna ledāju. Par atsevišķu samaksu ir iespējams apmesties kopā ar mājdzīvniekiem. Piemērota naktsmītne paprāvām kompānijām un ģimenēm ar bērniem.