VIETAS
Mundruma lādiņš uz ilgu laiku Manavgatā!
Show manavgata

Manavgata ir burvīgs Turcijas kūrorts, kurš atrodas upes krastā, blakus Side pilsētai. Pilsētu ieskauj varenie Tauru kalni un mūžzaļās Sorguna meža priedes. Dabas skaistuma cienītājiem Manavgata būs īstens atradums.
Draudzīgās un omulīgās Manavgatas viesnīcas vienmēr laipni gaida savus atpūtniekus. Šeit jums tiks piedāvāts liels pakalpojumu un izklaižu klāsts, kā arī aizraujošas ekskursijas pa neatkārtojamām šī dievīgā nostūra vietām.

Atpūšoties Manavgatā, jūs varēsiet apmeklēt seno Selevkijas pilsētu vai doties ceļojumā pa Manavgatas upi. Jūs uz nebēdu varēsiet peldēties vēsajā un atsvaidzinošajā upes ūdenī un savām acīm priecāties par dabas brīnumu - Titrejangolas ezeru, kurš ir izveidojies tieši upes deltā. Apkārt šim burvīgajam ezeram, burtiski uz koku zariem, ir sasēduši mazītiņie upju bruņurupuči - karetas.

Manavgata ir īstena paradīze piedzīvojumu meklētājiem! Šeit jūs varat doties aizraujošos izbraucienos ar džipu pa safari un apmeklēt mākslīgo ūdenstilpni - dambi ar nosaukumu Oimapinar. Šo vietu ielenc kalni un tā lepojas ar neatkārtojami skaistu spēcīgu ūdenskritumu. Ieturot maltīti ūdenskritumam blakus esošajā restorānā, jūs varēsiet izbaudīt nomierinošās ūdens skaņas un nogaršot visgardākās foreles, kuras pārpārēm mīt vietējos Manavgatas ūdeņos. Ja esat zemūdens peldēšanas cienītājs, tad Manavgatā iegūsiet daudz jaunu iespaidu. Šī vieta Turcijā ir viena no vispopulārākajām vietām niršanai, tā kā tieši šeit atrodas slavenā divsimts metru dziļā jūras gultne, kurā Otrā pasaules kara laikā ir avarējusi flotes lidmašīna.

Manavgata ir lieliska vieta iepirkšanās priekiem. Vietējais tirgus piedāvā itin visu, ko vien jūs varat iekārot. Bez lieliskiem pirkumiem un dāvanām no šejienes neaiziesiet.

Atpūta Manavgatā dāvās lielisku garastāvokli un mundruma lādiņu uz ilgu laiku!

Birkas