VIESNĪCAS
Naktsmītnes Iraklijā
Show titul

El Greko pa pēdām, uz fantastisko Knosas pilsētu, baudīt gandrīz ideālo Subtropu-Vidusjūras klimatu, vai skaitīt venēciešu laika strūklakas - ir kāds spēks, kas uz Irakliju atvelk desmitiem tūkstošu cilvēku ik gadu. Mākslas, kultūras un vēstures mīlētāji, saules pielietā gaišu smilšu pludmalē zvilnēšanas profesionāļi, uz Irakliju! Piedāvājam iepazīties ar, mūsuprāt, labākajām tur pieejamajām naktsmītnēm, lai atpūšaties dieviem un dievietēm atbilstošās viesnīcās.

Stella Palace Resort & Spa *******

Greznā kūrortviesnīca atrodas 18 km uz austrumiem no Iraklijas starptautiskās lidostas, 5 km no Hersonissos pilsētas, 500 m no Analipsis ciemata un tikai 1 minūtes pastaigas attālumā no privātās smilšu pludmales ar smilšu-oļu ieeju jūrā. Starp viesnīcu un pludmali iet ceļš bez intensīvas kustības. Teritorijā ir 2 lagūnas tipa peldbaseini, 3 bērnu baseini un 2 tenisa laukumi. Viesnīcas elegantos numurus un svītas ieskauj garas palmas un labiekārtoti dārzi. Visās naktsmītnēs ir elegantas, zemes toņos veidotas mēbeles, un no to balkoniem paveras skats uz dārzu, baseiniem vai Krētas jūru. Dažām naktsmītnēm ir arī savs baseins ar koka sauļošanās terasi. Restorānos tiek pasniegti starptautiskās, krētiešu un Vidusjūras reģiona virtuves bufetes tipa maltītes, turklāt egulāri tiek rīkoti tematiskie vakari. Viesi var klausīties dzīvo klaviermūziku iekštelpu bārā, savukārt baseina bāri piedāvā eksotiskus kokteiļus. Viesiem tiek piedāvāta plaša sporta aktivitāšu izvēle, piemēram, basketbols, badmintons un ūdens aerobika. Pēc pieprasījuma ir pieejamas arī masāžas. Lieliska izvēle atpūtai pāriem un ģimenēm kopā ar bērniem.

Sentido Blue Sea Beach *******

Šai Stalidas kūrorta viesnīcai ir laba lokācija - starp Hersonisas un Malijas kūrortpilsētiņām, kurās netrūkst tavernu, bāru un suvenīru tirgotavu, un tikai 1 minūtes pastaigas attālumā no smilšu pludmales ar skaistu krastmalas promenādi. Viesiem tiek piedāvāti 2 restorāni un spa ar iekštelpu baseinu. Numuriem ir mēbelēts balkons, no kura paveras skats uz jūru vai naktsmītnes eksotiskajiem dārziem. Visi viesi tiek sagaidīti ar bezmaksas pudeli vīna, augļiem un ūdeni. Sabiedriskajās zonās tiek nodrošināts bezmaksas Wi-Fi. Uz vietas esošajā spa ir fitnesa telpa, masāžas telpas, sauna un tvaika pirts. Stalidas pludmalē var nodarboties ar ūdens sportu. Galvenajā restorānā tiek pasniegtas bagātīgas bufetes tipa brokastis, pusdienas un vakariņas ar krētiešu virtuves īpašajiem ēdieniem. Kūrortviesnīcas brīvizvēles restorānā tiek piedāvāti Vidusjūras reģiona virtuves ēdieni, tostarp ēdienkartes ar diētiskajiem un veģetārajiem ēdieniem. Katru vakaru – izklaidējošas programmas dažādās valodās. Gados jaunākie viesi var baudīt ikdienas izklaides pasākumu programmu, un tiem ir pieejams savs saldūdens baseins, kā arī bērnu klubs. Labs variants mierpilnai ģimenes atpūtai viesnīcā ar jauku apzaļumotu teritoriju.

Aldemar Royal Mare & Suites *******

Šī greznā spa kūrortviesnīca atrodas 23 km no Iraklijas lidostas, 2 km no Hersonisas centra, Limenasa-Hersonisā, 7 minūšu pastaigas attālumā no privātās smilšu-oļu pludmales. Viesnīca piedāvā vairākus peldbaseinus, 7 tenisa kortus, 6 gardēžu restorānus un 4 bārus. Numuri ir izvietoti dažādās viesnīcas krāšņā dārza vietās. Viesi tiek sagaidīti ar viesmīlības grozu, kurā ietilpst vīns un svaigi augļi. Viesu rīcībā ir pasaulē slavenais viesnīcas Thalasso un spa centrs, tenisa klubs Aldemara, kā arī dažādas sporta un atpūtas iespējas. Viesnīcas gardēžu restorāns Candia piedāvā izsmalcinātus Vidusjūras reģiona un Krētas virtuves ēdienus. Krodziņš El Greko piedāvā plašu svaigi sagatavotu vietējo ēdienu klāstu. Restorāns un bārs Albatros ir izvietots īpašuma pludmalē un piedāvā dažādus zivju ēdienus. Soft animācija dienas laikā, kā arī ir vakara programma. Viesnīca piemērota visu kategoriju tūristu atpūtai. Viesnīcā nav pieņemts ierasties restorānos vai bāros pludmales vai sporta apģērbā, šortos. Pie viesnīcas atrodas autobusu pietura, no kuras var doties, piemēram, uz 4 km netālo Aquaworld Aquarium ūdens atrakciju parku.

St. Constantin *******

Viesnīca atrodas 15 km uz austrumiem no Iraklijas lidostas, 3 km attālumā no Hersonisas kūrorta, Guves ciematā un nieka 3 minūšu pastaigas attālumā no pludmales. Visiem numuriem ir balkons vai terase, no kuriem paveras skats uz jūru, baseinu vai dārzu. Teritorijā ir 3 āra baseini, trenažieru zāle, bērnu rotaļlaukums, sauna un pat neliela baznīciņa. Viesi var ieturēt maltītes bufetes stila ēdnīcā, jumta restorānā vai našķoties un baudīt dažādus dzērienus pie baseina esošajā bārā. Tiek organizētas regulāras dzīvās uzstāšanās. Piemērota naktsmītne visu kategoriju tūristiem, kā arī ģimenēm ar bērniem.

Dessole Malia Beach *******

Skaistā, jūras pusē esošā kūrortviesnīca atrodas 31 km uz austrumiem no Iraklijas starptautiskās lidostas, pie Malijas smilšu pludmales, mierīgā vietā, tikai 10 minūšu pastaigas attālumā līdz pilsētai. Var pavadīt dienu pie kāda no baseiniem, kurus ieskauj kopts dārzs, vai arī spēlēt mini golfu, baudot siltu jūras brīzi. Plašajiem numuriem ir balkons vai terase ar lielisku skatu uz dārziem un Vidusjūru. Kūrortviesnīca piedāvā dažādus pakalpojumus un aktivitātes plašai auditorijai. Kūrortā ir restorāns, krogs, baseina bārs un pludmales bārs. Kūrortviesnīca Malia Beach ir ideāla izvēle, ja meklējat daudzveidīgu kūrortviesnīcu un ērtu piekļuvi centram. Piemērota naktsmītne visu kateoriju tūristiem.

Aktia Lounge Hotel & Spa *******

Viesnīca, kas paredzēta tikai pieaugušajiem. Šeit iepejāms izmitināt tūristus tikai no 14 gadu vecuma. Atrašanās vieta: 30 km uz austrumiem no Iraklijas starptautiskās lidostas, starp Hersonisas un Malijas kūrortiem, Stalidas ciematā, pāris minūšu pastaigas attālumā no Stalis pludmales. No dažiem vienkārši iekārtotajiem numuriem paveras skats uz Krētas jūru. Viesnīcas restorānam ir arī bārs un terase, no kuras var pārlūkot jūru. Turklāt, viesnīcā ir arī t.s. Infinity baseins, bērnu baseins, kā arī iekštelpu baseins, spa un trenažieru zāle. Bērniem šeit ir arī bērnu klubs un rotaļu laukums. 3 km attālumā atrodas lieliskais Likonstatis Brīvdabas muzejs un 6 km - Aquaworld Aquarium ūdens atrakciju parks. Lieliska izvēle atpūtai ar ģimeni un bērniem.

Aquila Atlantis Hotel *******

Viesnīcai ir laba lokācija Iraklijas pilsētas centrā – atrodas aiz Krētas Arheoloģijas muzeja, un tikai 4 km attālumā no Iraklijas lidostas. No viesnīcas paveras jauks skats uz Iraklijas vēsturisko ostu un Venēcijas perioda viduslaiku cietoksni. Ap viesnīcu – daudzi bāri, tavernas, veikali un diskotēkas. Viesu rīcībā ir āra baseins ar neierobežotu skatu uz ostu, baseins ar daļēju jumtu un eleganti iekārtots restorāns. Visi viesnīcas numuri un "suite" numuri ir ieturēti zemes toņos, un šajos numuros ir koka grīda. No naktsmītnēm paveras skati uz Irakliju, ostu vai viesnīcas ātriju. Viesi var atpūsties sauļošanās krēslos, kas ir izvietoti gar baseinu, kā arī nobaudīt atspirdzinošu dzērienu uz vietas esošajā bārā. Brokastis katru dienu tiek pasniegtas mūsdienīgi iekārtotajā atpūtas bārā, kurā ir pieejami arī dzērieni un kokteiļi. Viesnīcas galvenajā restorānā katru dienu tiek pasniegti Vidusjūras virtuves ēdieni, kā arī izsmalcināts vīns. Iesakām tūristiem, kas vēlas paši iepazīt Krētu, kā arī biznesa pasākumu rīkošanai.

Nana Beach Resort *******

Šī All-Inclusive viesnīca atrodas 25 km uz austrumiem no Iraklijas lidostas, Hersonisas kūrorta pilsētā, pie privātās, smilšu un oļu pludmales. Viesnīcu veido baltu ēku komplekss ar skatu uz Krētas jūru. Modernajos numuros ir balkoni vai terases, un daži no tiem piedāvā skatu uz jūru. Viesu izklaidei tiek piedāvāti volejbola korti, un neskaitāmas citu sporta veidu iespējas, fitnesa telpa, 7 āra baseini, 3 burbuļvannas un ūdens atrakciju parks. Apzaļumotajā teritorijā atrodama bufete, vairāki bāri un iespējas iestiprināties gan telpās, gan brīvdabas terasēs. Restorānos pasniedz labāko no itāļu un jūras velšu kulinārijas pasaules. Spa zonā ir apsildāms iekštelpu baseins, hammam un pieejamas dažādas masāžas. Bērniem šeit ir pārpārēm ūdens izklaides iespēju, kā arī rotaļlaukums, miniklubs, jautra animācija un 5 bērnu spēļistabas, kā arī speciāla ēdienkarte restorānā. Lieliska izvēle aktīvai ģimenes atpūtai, kā arī tiem, kas iecienījuši vakara pastaigas gar krastmalu.