VIESNĪCAS
RIU KAYA PALAZZO RESORT - Beleka
Show 20922600

Greznā golfa kūrortviesnīca Riu Kaya Palazzo izceļas ar nevainojamu kvalitāti un komfortu. Šīs viesnīcas būvprojektu ir izstrādājusi slavenā arhitektu kompānija WATG, tāpēc šis komplekss tiek uzskatīts par īstenu dizaina mākslas meistardarbu.

Šeit ir gan greznas un komfortablas villas, kur izbaudīt vientulību, gan lielisks SPA centrs V’italy SPA, kas piedāvā baliešu un taizemiešu masāžas, sniega strūklakas istabu, atjaunojošo skābekļa un dubļu terapiju, terapiju kursu vīriešiem, kā arī talasoterapiju un daudz ko citu. Par pamatu pīlingam šeit tiek izmantoti tādi dabas un ikdienas produkti kā kokosrieksti, zaļā tēja, kafija un pat sarkanvīns.

SPA centrs piedāvā izbaudīt ne tikai ierastās aromātiskās, pretcelulīta un limfodrenāžas masāžas, bet arī masāžu ar karstajiem akmeņiem, masāžu grūtniecēm, Tālo Austrumu, havajiešu, taizemiešu un indiešu galvas masāžu, kā arī masāžu ar vulkāniskajām austerēm. Visu plašo piedāvājumu spektru nav iespējams uzskaitīt, bet ir vērts atbraukt, jo speciālisti piemeklēs vispiemērotāko ik viena individuālajām vajadzībām.

Birkas