VIESNĪCAS
Side naktsmītnes
Show side tuerkei

Pirmās ziņas par Side, jeb “granātābolu”, no anatoliešu valodas, parādījās jau 10.gs.p.m.ē. Par spīti daudzajiem iebrucējiem, tā turpināja būt un palikt par nozīmīgu kultūras centru. Par to liecina daudzie līdz mūsdienām saglabājušies vēstures pieminekļi, kas šeit atrodas harmonijā ar apburošām smilšu pludmalēm un gandrīz nebeidzamu sauli. Noteikti jāizstaigā senās Perge, Selge un Aspendosas pilsētas, kā arī pati Side, kas paslēpusies antīkas pamfiliešu pilsētas sirdī. Jāapskata arī milzu amfiteātris un korintiešu kolonnas. Daudz vēstures liecību glabājas Side muzejā, kas iekārtots īstā romiešu pirtī, un, neapšaubāms Side simbols ir tās pievārtē esošais Apolona templis. Arheoloģiskie atklājumi komplektā ar fantastikso dabu un laikapstākļiem uzsāka tūristu plūsmu 1950.ajos un nekas neliecina, ka tā kādreiz varētu izsīkt.

Mūsdienās šo pussalu un tuvējo apkārtni kā krelles apsēdušas majestātiskas viesnīcas, kas piedāvā laivu īri, niršanas pakalpojumus, paraseilingu un masāžas. Arheoloģisko izrakumu dēļ, mazāk skarta ir pussalas austrumu pludmale, kur, bez zviļņu piedāvātājiem, nekas netraucēs izjust Side skaistumu pilnībā. Vislabāk Side izbaudīt no maija līdz septembrim, un 'pasniegt' kopā ar vēsu dzērienu. No kurām naktsmītnēm visērtāk un bezrūpīgāk novērot klasisko “saulriets jūrā” ainu Side versijā, mēs atklāsim turpmāk..

Sunrise Park Resort and Spa *****

8 km attālumā no Manavgatas pilsētas, skaista zaļa dārza vidūcī un tikai 10m no privātās, smilšu un oļu pludmales, iekārtojusies šī greznā viesnīca. Viesu rīcībā ir plaši āra baseini un daudzveidīga izklaide gan pieaugušajiem, gan bērniem. Plašs ēdienu klāsts no visas pasaules pieejams 12 à la carte restorānos - sākot no indiešu, japāņu un Vidusjūras, beizot ar mongoļu, franču un meksikāņu - te tiks apmierinātas visparsīgākās garšas kārpiņas. Sezonā vietas jārezervē pat līdz 5 dienām iepriekš. Viesnīcā ir arī brīvdabas kinozāle, spa un Talasso centri, dzīvie priekšnesumi un diskotēka. Gados jaunākos atpūtniekus iepriecinās īpašā bufete, 2 baseini, 5 ūdensslīdkalniņi, rotaļlaukums, miniklubs, pusaudžu klubs un jautra animācija. Tenisa kortos bieži tiek rīkotas sporta sacensības. Ļoti daudz iespēju dažādām izklaidēm un sportiskām aktivitātēm gan pieaugušajiem, gan bērniem.

Sentido Turan Prince *****

Viesnīca atrodas 12 km no senās Side pilsētas, 3 km attālumā no Čolakli, 15 km no Manavgatas, un 4 minūšu pastaigas attālumā no garas smilšu pludmales. Lieliska viesnīca ar skaistiem dārziem, zeltainu smilšu piekrasti, izvietota pirmajā krasta līnijā. Kūrortā ir spa centrs, peldbaseins un eleganti iekārtoti numuri ar gaisa kondicionētāju un mēbelētu balkonu. Pieejams arī ūdens atrakciju parks bērniem un pieaugušajiem. Viesi var sākt dienu ar svaigi spiestām augļu sulām, kas tiek piedāvātas brokastīs. Galvenajā restorānā var baudīt turku virtuves un dažādus starptautiskos ēdienus. Viesiem ir pieejama arī vieta, kur ieturēt maltītes svaigā gaisā, un no kuras paveras skaists skats uz Vidusjūru. Kūrorta izklaižu darbinieki visas dienas garumā rīko aktivitātes, tostarp spēles, sacensības un šovus. Bārā Blue tiek rīkotas vietējo vīnu degustācijas un ēdienu gatavošanas nodarbības. Viesi var arī spēlēt tenisu un atpūsties tradicionālā turku pirtī, turklāt, kūrortviesnīcā ir arī naktsklubs. Lieliska izvēle ģimenes atpūtai kopā ar bērniem.

Club Hotel Turan Prince World *****

Šī naktsmītne atrodas 12 km no Manavgatas, Kizilačas ciemā, 3 minūšu pastaigas attālumā no privātās smilšu-oļu pludmales. Teritorija sniedz nomierinošu un mierpilnu sajūtu ar plašiem, zaļiem dārziem. Savukārt, eleganti iekārtotajos numuros ir gaisa kondicionētājs, koka grīdas un privāts balkons. Mūsdienīgs un ērts dizains, dienas un vakara izklaide, visas dienas garumā noritoši dažāda veida izklaidējošie un sporta pasākumi, akvaparks, atrakciju parks ar 14 ūdens slidkalniņiem, SPA salons, lieli peldbaseini, atrakciju parks, neliels zooloģiskais dārzs, un daudz kas cits izklaidē ik viesi šajā viesnīcā. Plaša pasaules virtuves ēdienu un tradicionālo turku virtuves ēdienu izvēle ir pieejama bufetes restorānā Sofra. Viesi var baudīt arī jūras veltes, vai nogaršot dažādus ēdienus ķīniešu un meksikāņu restorānos. Viesi var spēlēt tenisu un mini golfu, kā arī apmeklēt trenažieru zāli. Šeit aizraujoši laiku pavadīs ikviena gadugājuma atpūtnieki, jo īpaši ģimenes ar bērniem.

Starlight Convention Center Thalasso & Spa *****

Šī greznā naktsmītne atrodas 8 km attālumā no Manavgatas un 4 minūšu pastaigas attālumā no 780 metru garās privātās smilšu-oļu pludmales. Viesnīcai ir 4 āra baseini, privāta pludmales zona un spa centrs. Viesu rīcībā ir iekštelpu baseins, tenisa laukums un fitnesa centrs. Unikālā un neatkārtojamā viesnīca aicina savus viesus ļauties mistiskajai dienvidu un austrumu Vidusjūras atmofērai. Šeit ir ļoti skaista zaļā teritorija, harmonijā ar interesantiem arhitektūras elementiem, attīstītā infrastruktūra un viens no labākajiem Thalasso centriem piekrastē. Viesnīcas teritorijā ir izveidota ala ar zvaigžņotām debesīm, kurā vakaros var baudīt dzīvo mūziku, ir à la carte restorāniņi un nakts klubs. Plašā ēdienu izvēle neatstās vienaldzīgus pat visprasīgākos gardēžus. Viesi var spēlēt boulingu, braukt ar kanoe laivām vai doties izjādēs ar zirgiem. Viesi var piedalīties jogas meditācijās, kā arī pilašu un tenisa nodarbībās. Sportot var fitnesa centrā, savukārt atpūsties var turku pirtī, saunā un masāžas telpās. Viesiem ir pieejamas arī ūdens sporta iespējas, bērnu baseins un rotaļu laukums. Lieliska izvēle piepildītām brīvdienām kopā ar visu ģimeni.

Seher Sun Palace Resort & Spa *****

Izsmalcinātā pludmales viesnīca atrodas tikai 7 km no Sides vēsturiskā zvejnieku ciemata un 6 minūšu pastaigas attālumā no privātās smilšu pludmales. Kūrortkomplekss slejas neizsakāmi skaistā parkā. Viesus gaida izcils serviss, eleganta gaisotne, pats mūsdienīgākais komforts un rūpes par atpūtu. Tiek piedāvāti numuri ar privātu balkonu, no kura paveras skats uz jūru vai kuplajiem dārziem. Teritorijā ir džakuzi, āra baseins ar slīdkalniņiem un iekštelpu baseins. Galvenais restorāns piedāvā tradicionālos turku, kā arī starptautiskās virtuves ēdienus. Vieglas uzkodas un atspirdzinoši dzērieni ir pieejami pludmales bārā. Viesi var baudīt relaksējošas masāžas un sportot fitnesa centrā. Uz vietas ir pieejamas ūdens sporta iespējas, tenisa laukumi, boulings un sauna. Dienas laikā izklaides darbinieki organizē dažādas spēles un sporta aktivitātes. Vakaros viesi var baudīt priekšnesumus ar dzīvo mūziku un dejām. Bērni var jautri pavadīt laiku bērnu klubā. Piemērota viesnīca atpūtai ar ģimeni vai draugu kompānijā.

Maritim Saray Regency Resort & Spa *****

Šī naktsmītne atrodas 5 km attālumā no Side pilsētas un 5 minūšu pastaigas attālumā no pludmales. Viesiem ir pieejami iekštelpu un āra baseini ar ūdensslīdkalniņiem. Viesnīcas brīvā laika pavadīšanas iespēju klāstā iekļauts fitnesa centrs un turku pirts. Eleganti iekārtoto numuru viesu rīcībā ir privāti balkoni. Vakaros viesi var baudīt šovu programmas. Aktīvā dzīvesveida cienītājiem ir pieejami tenisa laukumi un pludmalē izvietots ūdens sporta veidu centrs. Bērniem šeit ir savs baseins un miniklubs. Lieliska izvēle bezrūpīgai ģimenes atpūtai.

Cenger Beach Resort & Spa *****

Šī modernā All-Inclusive kūrortviesnīca slejas pie paša Vidusjūras krasta, Kizilotas ciemā. No šejienes līdz Sides pilsētai ir 20 km. Viesnīca iekārtota siltos toņos, un tajā ir parketa grīdas. Lielākajā daļā gaišo numuru ir arī balkons. Teritorijā ir milzu baseins, bet peldēties un sauļoties var arī privātajā smilšu pludmalē, kur dvieļi, zviļņi un saulessargi tiek piedāvāti bez maksas. Mieloties var 2 bufetes stila restorānos, malkot dzērienus kafejnīcā un kādā no 3 bāriem, lai pēcāk izkustinātu kājas viesnīcas naktsklubā vai noskatītos kādu no dzīvajiem priekšnesumiem. Kamēr mazākie atpūtnieki darbojas bērnu klubā, vecāki var relaksēties spa zonā, kurā ir sauna, hamams, baseins un trenažieru zāle. Katrs šeit atradīs sev piemērotāko aktīvo vai pasīvo laika pavadīšanas veidu.

Vera Stone Palace Resort *****

Šī Kolaklas piekrastes viesnīca atrodas 10 km attālumā no Sides, 13 km no Manavgatas un 6 minūšu pastaigas attālumā no privātās smilšu pludmales. Viesnīcas teritorijā ir ierīkoti āra baseini un tenisa korti. Viesiem ir iespēja no savu eleganto numuru balkoniem baudīt skaisto skatu uz apkaimes kalniem vai baseinu. Ik vakaru Vera Stone Palace piedāvā aizraujošu izklaides programmu. Visus 4 baseinus ieskauj palmas, un pie tiem ir ierīkoti sauļošanās krēsli. Turklāt, vienā no baseiniem ir ierīkoti slīdkalniņi, ūdens atrakciju cienītājiem. Viesnīcas teritorijā esošais restorāns pasniedz internacionālos ēdienus, kamēr pie pludmales ierīkotais à la carte restorāns pasniedz svaigi gatavotas jūras veltes. Šeit valda mierīga, gluži vai ģimeniska gaisotne. Lieliska izvēle ģimenēm atpūtai kopā ar bērniem.

Raymar Hotels & Resort *****

Šī “Viss iekļauts” tipa viesnīca atrodas 25 km no Manavgatas pilsētas, Kizilotas ciemā, jūras krastā, pie privātās smilšu un oļu pludmales, kurā bārs ir bez maksas. Kūrortviesnīca noformēta unikālā arhitektūras stilā. Viesu rīcībā ir dārzs, terase, āra baseins un komfortabli, un interesanti dizainēti numuri. No dažām naktsmītnēm paveras skats uz jūru. Viesiem brīvā laika pavadīšanai tiek piedāvāti tenisa laukumi, mini golfs, galda teniss, šautriņas, aerobika, basketbols, pludmales volejbols un mini futbols. Viesi var sportot trenažieru zālē vai atpūsties saunā. Naktsmītnē ir pieejamas arī masāžas un skaistumkopšanas procedūras. Viesnīcā tiek pasniegtas bufetes tipa brokastis, pusdienas un vakariņas. Naktsmītnes 3 brīvizvēles restorānos tiek pasniegti osmāņu un meksikāņu virtuves ēdieni, kā arī jūras veltes, un 1 reizi kādu no restorāniem var apmeklēt bez maksas. Iesakām atpūtai jauniešiem un ģimenēm.

Linda Hotel *****

Viesnīca Linda atrodas 8 km no Side pilsētas, 50 metru attālumā no Titrejengolas ezera un 9 minūšu pastaigas attālumā no privātās smilšu pludmales. Katrā numuriņā ir pa balkonam. Viesu rīcībā ir turku pirts, fitnesa centrs un āra baseins ar ūdensslīdkalniņiem. Viesnīca saviem viesiem veselības uzlabošanai piedāvā spa centru ar saunu un masāžas procedūrām. Sportiskas atpūtas cienītājiem, viesnīcas teritorijā ir iespēja spēlet tenisu, futbolu un pludmales volejbolu. Bufetes tipa brokastis, pusdienas un vakariņas var baudīt viesnīcas restorānā, kamēr atsvaidzinošus un gardus kokteiļus - bārā visas dienas garumā. Pēcpusdienā tiek pasniegta arī tēja un kafija ar kūkām un cepumiem. Naktsmītne piemērota visa vecuma atpūtniekiem, kā arī ģimenēm ar bērniem.

Euphoria Palm Beach *****

Šī naktsmītne atrodas 18 kilometru brauciena attālumā no Side pilsētas centra un 9 minūšu pastaigas attālumā no pludmales. Šīs palmu ieskautās kūrortviesnīcas viesiem tiek piedāvāta privāta pludmales zona un āra peldbaseini ar ūdensslīdkalniņiem. Kūrortviesnīcas mājīgajos numuros un svītās ar logiem visas sienas augstumā, ir atpūtas zona un plakanā ekrāna televizors, turklāt viesi var atpūsties arī uz sava privātā balkona. Brīvizvēles restorānā tiek piedāvāti turku virtuves ēdieni, kurus viesi var ieturēt, veroties uz baseinu. Viesi var arī baudīt dažādus kokteiļus viesnīcas bārā. Viesnīcā ir pieejami tenisa laukumi un virkne dažādu sporta aktivitāšu, turku pirts un masāžas, bērniem: 2 baseini, rotaļlaukums, miniklubs, klubs junioriem, kā arī speciāla bufete. Lieliska izvēle atpūtai visai ģimenei.

Nashira Resort Hotel & Spa *****

Palmu ieskautā kūrortviesnīca atrodas jūras krastā, Titrejengolas rajonā, 5 km no Manavgatas un 7 km no Side pilsētas. Skaisti apzaļumotajā teritorijā ir daudz baseinu un burbuļvannu. Plašie un gaumīgie numuriņi ir noformēti izsmalcinātos vara sarkanajos, tirkīza un violetajos toņos, izmantojot tradicionālos seldžuku motīvus. No dažiem numuriem paveras jauks skats uz jūru un baseinu. Viesu rīcībā ir privāta smilšu pludmale, plašs āra baseins, akvaparks ar 27 ūdens slidkalniņiem, kā arī spa centrs. Galvenajā restorānā tiek piedāvātas bufetes tipa brokastis, pusdienas un vakariņas. Brīvizvēles restorānā viesi var baudīt pasaules virtuves ēdienu daudzejādās garšas. Plašs alkoholisko un bezalkoholisko dzērienu klāsts ir pieejams viesnīcas bāros. Spa centrā viesu atpūtai tiek piedāvāta turku pirts, sauna un masāžas. Uz vietas ir pieejama arī trenažieru zāle. Lieliski piemērota nakstmītne pāriem, kā arī ģimenēm kopā ar bērniem.

Maya World Hotel ****

Šī viesnīca atrodas 7 km attālumā no Manavgatas, 1 km no Titrejengolas ciema un 400 m no privātās smilšu pludmales, kas atrodas otrpus ceļam. Šī ir ekonomiskās klases viesnīca ar skaistu teritoriju, kuru ieskauj priežu sils. Plaši moderni numuri. Restorānos var baudīt osmāņu, itāļu, zivju un grilētos ēdienus. Slāpes var veldzēt kādā no 5 viesnīcas bāriem. Mazākajiem viesiem ir rotaļlaukums un miniklubs, jautra animācija, kā arī ūdensslīdkalniņi baseinā. Pieaugušajiem - sauna, turku pirts, trenažieru zāle, ūdensaerobika, volejbols pludmalē, tenisa korts ar cieto segumu, galda teniss, šautriņas un diskotēka neliks garlaikoties ne mirkli. Piemērota viesnīca atpūtai jaunatnei un ģimenēm ar bērniem.

Labranda Excelsior Hotel ****

Šī neformālā kūrortviesnīca ir īstens modernās turku arhitektūras paraugs. Tā atrodas 5 km attālumā no vēsturiskā Side zvejnieku ciematiņa un 10 minūšu pastaigas attālumā no privātās pludmales, uz kuru bez maksas nogādā viesnīcas transports. Viesnīca piedāvā numurus ar kondicionieriem un atsevišķiem balkoniem. Viesnīcas teritorijā ir plaši āra un iekštelpu baseini. Restorānā ir iespējams nobaudīt tradicionālos turku un internacionālās virtuves ēdienus. Pludmales tirgotavās var iegādāties atspirdzinošos dzērienus un uzkodas. Viesi var apmeklēt relaksējošas masāžas seansus un fitnesa centru. Viesnīcas teritorijā var nodarboties ar vairākiem ūdens sporta veidiem, uzspēlēt tenisu un apmeklēt saunu. Visas dienas garumā animatoru grupa organizē dažāda veida spēles un sportiskus pasākumus. Vakaros šeit noris dzīvie priekšnesumi ar mūziku un dejām. Ja ar visu šo ir par maz, tikai 2 km attālumā atrodas Nashira akvaparks. Lieliska izvēle ikviena gadagājuma tūristiem un ģimenes atpūtai.

Maya Golf Hotel ****

Viesnīca atrodas netālu no Side pilsētas un 700 metru attālumā no tās īpašumā esošās pludmales Vidusjūras krastā. Viesu rīcībā ir āra baseins ar ūdensslīdkalniņiem un spa centrs. Koplietošanas zonās pieejams bezmaksasWiFi. Viesnīca piedāvā numurus ar logiem, kas sniedzas no grīdas līdz griestiem. Viesnīcas restorānā ir iespēja rezervēt galdiņu gan iekštelpās, gan ārā. Brokastīs, pusdienās un vakariņās viesi var izvēlēties ēdienus no plašā zviedru galda, kā arī nobaudīt kokteiļus kādā no 3 viesnīcas bāriem. Garam un veselībai ir iespējams aktīvi atpūsties fitnesa centrā, ieiet turku pirtī vai izmantot masāžas kabineta pakalpojumus. Pludmales krēsli, saules sargi un pludmales dvieļi viesu rīcībā ir bez maksas. Maya Golf Hotel teritorijā ir iespēja nodarboties ar ūdens sporta veidiem, izmantot ķīmiskās tīrītavas un ekskursiju biroja pakalpojumus. Viesnīcā tāpat darbojas tirgus un velo noma. Bērniem šeit ierīkoti 2 baseini un spēļu laukums, kuri atrodas gan ārā, gan iekštelpās. Aktīvas atpūtas cienītāji šeit var spēlēt tenisu, pludmales volejbolu un galda tenisu. Piemērota naktsmītne visu kategoriju tūristiem.

Birkas