KULTŪRA
El Gūnas "Ēd, kur gribi" programma
Show titulbilde

Atpūšoties Ēģiptes Venēcijā - El Gūnā, bez plašajām ūdens sporta veidu iespējām, noteikti izmantojiet šejienes unikālo “Dine Around Gouna”, jeb “Ēd visapkārt El Gūnai”, jeb, kā mēs to saucam - “Ēd, kur gribi” programmu. Šeit varat par to pašu naudu, ko jau esat iemaksājies savā viesnīcā, baudīt maltīti, vai vairākas, kādā no citām programmā iesaistītajām viesnīcām.

Atkarībā no viesnīcas kategorijas, saņemsiet 60 vai 40 Ēģiptes mārciņu kuponu. Ja esat apmeties 5-zvaigžņu viesnīcā, saņemsiet 60 mārciņu kuponu, ja 4 vai 3-zvaigžņu viesnīcā - 40 mārciņu kuponu. Programma attiecas uz visiem half-board, full-board un all-inclusive viesiem, kas apmetušies kādā no 13 programmā iesaistītajām viesnīcām (uzskaitītas zemāk).

Varat izmantot šo kuponu gan ieturot maltīti kādā no a la carte restorāniem, gan atvērtajos bufetes stila restorānos citās viesnīcās. Kopumā, varēsiet izvēlēties starp aptuveni 23 ēstuvēm. Ja izvēlēsieties ēst kādā no a la carte restorāniem, kupona apjoms tiks piemērots kā kredīts gala rēķinam. Savukārt, ja mielosieties kādā no bufetes tipa restorāniem, nosacījumi būs sekojoši:

Ar 60 mārciņu kuponu baudiet jebkuras viesnīcas bufeti (vai fiksēto ēdienkarti Captain's Steakhouse, La Rotisserie, Orient 1001, vai La Piscina) bez piemaksas, izņemot dzērienus un ekstras (ja vien nav norādīts citādi). Ja izvēlēsieties kādu no 4 zvaigžņu viesnīcas bufetēm, Jums tiks piedāvāta papildus vīna glāze. Ja mielosieties kādā no 3 zvaigžņu viesnīcām, dzērieni tiks iekļauti Jūsu maltītē bez maksas. Varēsiet izvēlēties starp vietējā alus vai vīna opcijām, vai minerālūdeni - uz visiem gan var attiekties daudzuma ierobežojumi, ko varat noskaidrot laicīgi katrā no iestādēm.

Ar 40 mārciņu kuponu ēdiet jebkurā no 4 vai 3 zvaigžņu viesnīcām bez piemaksas, izņemot dzērienus un ekstras (ja vien nav norādīts citādi). Ja izvēlēsieties ieturēt maltīti kādā no 5 zvaigžņu viesnīcām (vai fiksēto ēdienkarti Captain's Steakhouse, La Rotisserie, Orient 1001, La Piscina), jums pienāksies papildus 20 mārciņas (neskaitot dzērienus un ekstras), kuras tiks atrēķinātas no galīgā rēķina.

Programma attiecas uz viesiem, kas apmetušies kādā no sekojošajām programmā iesaistītajām viesnīcām:

5-zvaigžņu: Mövenpick, Sheraton, Steigenberger

4-zvaigžņu: Sultan Bey, TTC Ocean View, TTC Rihana Resort and Inn, Dawar El Omda, Fanadir, Mosaique

3-zvaigžņu: Ali Pasha, Arena Inn, Captain's Inn, Turtle's Inn

Ēdienreižu skaits ir atkarīgs no tā, cik ilgi paliksiet attiecīgajā viesnīcā, proti, 4 naktis sniedz 1 ēdienreizes privilēģiju, 5-6 naktis - 2 ēdienreižu, un, pārlaižot 7 naktis - 3 ēdienreizes varēsiet baudīt ārpus savas viesnīcas, bez papildu maksas, ja vien nepasūtīsiet kādu no ekstrām, par kurām jānorēķinās skaidrā naudā ēdienreizes laikā.

Tiklīdz esat izvēlējies restorānu vai viesnīcas bufeti, kurā vēlaties ieturēt maltīti, iesakām veikt rezervāciju savas viesnīcas reģistratūrā līdz plkst. 12:00. Daži no šīs programmas nosacījumiem, piedāvājumiem un cenām var laika gaitā mainīties, tāpēc pirms lidojuma rezervēšanas vēlreiz par visu pārliecinaties. Šo un papildus informāciju varēsiet saņemt savas viesnīcas reģistratūrā, kā arī šajā prezentācijā. Labu apetīti!