VIESNĪCAS
Hurgadas viesnīcas
Show titul

Hurgada ir Ēģiptes vecākais un arī lielākais kūrorts. Kādreiz vienkāršs zvejnieku ciematiņš, tagad vairāk kā simts viesnīcu šeit ērti iekārtojušās gar vairāk kā 40 km garo Sarkanās jūras krasta līniju, un uzņem tūristus gandrīz 12 mēnešus gadā. Hurgada ir izslavēta kā viena no trīs pasaules labākajām vietām niršanai, taču, šeit aizraujoši laiku var pavadīt ik viens – pludmales izklaides, ekstrēmie ūdenssporta veidi, ballītes, SPA un golfs – ir tikai dažas no daudzajām izklaides un atpūtas iespējām. Kad kūsājošā kūrorta dzīve ir izbaudīta un skaistā El Daharas vecpilsēta izstaigāta, var doties arī uz netālo Luksoras pilsētu, Giftunas salām, izbraukt ar džipu pa safari vai lūkoties zvaigznēs tuksnesī.

Desert Rose Resort*****

Šī kūrortveida naktsmītne atrodas 11 km attālumā no Hurgadas lidostas, 14 km no pilsētas centra, jūras krastā. Viesnīcai ir 3 peldbaseini, spa, bērnu baseins un privāta pludmale ar smilšu lagūnu un piestātni. Šeit viesus lutina 9 bāri un 3 restorāni, kuros pasniedz svaigas jūras veltes, itāļu, libāniešu un bufetes tipa maltītes. Jautrai laika pavadīšanai - 3 atklātie baseini (1 apsildāms ziemas sezonā, 1 olimpiskais ar 14 celiņiem) un akvaparks ar 6 ūdens slīdkalniņiem pieaugušajiem. Nomierinošas masāžas procedūras tiek piedāvātas spa centrā Planet Beach, kurā ir trenažieru zāle un sauna. Pludmalē ir iespējams nodarboties ar vindsērfingu un snorkelēt.Savukārt, bērnu klubā tiek nodrošināta izklaide bērniem.

Mirage Aqua Park & Spa *****

Šī kūrortviesnīca atrodas 24 km no Hurgadas lidostas un 11 km no pilsētas centra, jūras krastā ar privāto smilšu pludmali. Te ir 5 restorāni, 8 bāri, 13 atklātie baseini (t.sk.. 2 – apsildāmi) un akvaparks ar 20 ūdens slīdkalniņiem, no kuriem 12 ir piemēroti arī pieaugušajiem. Pa numuriņu logiem paveras skats uz baseinu vai Sarkano jūru. Pieaugušie var nodarboties ar plejādi dažādu sporta veidu un relaksēties spa, džakuzi vai tvaika pirtī. Bērnus izklaidēs baseins, rotaļlaukums, bērnu akvaparks, miniklubs un profesionālu animatoru teātris.

Hilton Long Beach ****

Šī Bauhaus stilā celtā naktsmītne ir 6 minūšu pastaigas attālumā no pludmales un 8 km attālumā no Hurgadas centra. Kūrortviesnīcai ir privāta smilšu un koraļļu pludmale (līdz dziļumam 150 m), 6 baseini, no kuriem 2 ir apsildāmie, un, kuros ir nodalījumi bērniem. Gaišajiem un plašajiem numuriem ir privāts balkons, no kura paveras skats uz peldbaseinu vai dārzu. Viesiem tiek piedāvāti 3 augstas kvalitātes restorāni un 5 eleganti bāri. Itāļu virtuves ēdienus viesi var nobaudīt restorānā Al Dente, savukārt ēģiptiešu virtuves ēdieni tiek pasniegti restorānā Marhaba, no kura paveras skaists skats uz jūru. Šeit pieejams plašs klāsts maksas un bezmaksas sportisku un atslābinošu aktivitāšu. Piemērota viesnīca pāriem vai ģimenēm ar bērniem, kuriem šeit ir pieejams spēļu laukums, bērnu klubs un īpaša ēdienkarte.

Sunny Days Palma De Mirette ****

Šī All Inclusive (Viss iekļauts) kūrortviesnīca atrodas 2 km attālumā no Hurgadas vecpilsētas, pašā jūras krastā. Viesnīcai ir lagūnas baseins un privāta smilšu un oļu pludmale, kurā ir arī neliels koraļļu rifs un kuģīšu piestātne. Šeit ir 3 restorāni (t.sk. 2 a la carte), 3 bāri, 2 atklātie baseini, kā arī 12 veikali un niršanas centrs. Restorānos tiek piedāvāti jūras velšu ēdieni, picas un starptautiskās virtuves ēdieni. Katram numuram ir privāts, mēbelēts balkons ar panorāmas skatu uz jūru. Kūrortā Sunny Days tiek rīkoti austrumu stilā ieturēti tematiskie vakari ar vēderdeju un tradicionālo ēģiptiešu deju Tanowara priekšnesumiem, kā arī dzīvo mūziku. Austrumu sturītī viesi var baudīt ūdenspīpes saldos dūmus. Lutināti tiek arī mazākie, kuriem šeit ir pašiem savs mini-klubs, diskotēka, baseins, bērniem draudzīgas bufetes tipa maltītes, kā arī sadaļa kopējā ēdienkartē.

Mercure Hurghada Hotel ****

Šī Mercure viesnīca atrodas 4 km no Hurgadas lidostas un 7 km no pilsētas centra. Naktsmītne atrodas 4 minūšu pastaigas attālumā no privātās pludmales (līdz dziļumam 5-6 m), kura ir sadalīta divās daļās - lagūnas un koraļļu zonās. Viesnīcai ir divi āra baseini un sauna. Visiem numuriem ir balkons vai terase ar skatu uz Sarkano jūru vai dārzu. Uz vietas ir iespējams nodarboties ar dažādiem ūdens sporta veidiem. Kūrortviesnīcā Mercure ir trīs restorāni, tostarp jūras velšu restorāns. Svaigi pagatavoti eksotiskie kokteiļi ir pieejami pludmales bārā, savukārt baseina bārā tiek pasniegtas vieglas uzkodas un dzērieni. Pludmalē tiek piedāvātas ekskursijas ar laivām, peldēšana ar caurulīti un paraseilings. Bērniem - 2 apsildāmie baseini, rotaļlaukums, bērnu stūrītis un miniklubs.

Premium Grand Horizon Hotel Hurghada (ex. Montillon Grand Horizon Beach Resort) ****

Šī kūrortviesnīca atrodas tikai 2 km attālumā no Hurgadas, jaunās un vecās pilsētas krustpunktā un soļa attālumā no centrālās iepirkšanās ielas. Naktsmītne atrodas jūras krastā, kur piemīlīga kuģu piestātne sadala viesnīcas pludmali divās daļās. Pa labi - smilšaina pludmale ar lēzenu ieeju jūrā, pa kreisi - varēsiet likt lietā snorklu un koraļļu čībiņas, lai izbaudītu skaisto un neskarto jūras dzīļu pasauli. Visos numuros ir balkoni, kas paver skatu uz jūru vai pilsētas panorāmu. Seit ir 3 lieliski restorāni, no kuriem viens – itāļu, kā arī 3 kokteiļu bāri. Varēsiet reklasēties spa un atveseļošanās centrā, izdejoties naktsklubā, kā arī pa dienu izmēģināt spēkus dažādos sporta veidos, tādā kā, piemēram ūdenspolo vai vindsērfings. Bērniem šeit ir pašiem savs baseins, animatori, aukles un bērnu stūrītis.

Sahl Hasheesh rajons

Šī skaistā pludmale atrodas 18 km no Hurgadas lidostas. Pagaidām vēl Hurgadas sastāvdaļa, Sal Hašiša ir daudziem zināma kā vieta, kur bez baltajām pludmales smiltīm baudīt arī eksotiskus augu dārzus, kanālus, mākslīgās lagūnas, un pat mākslīgu nogrimušo pilsētu. Šīs pilsētas mākslīgie un krāšņie dabīgie rifi pievilina ne tikai zivis, bet arī niršanas un snorkelēšanas cienītājus. Pavisam netālu no krasta atrodas Abu Hašišas sala, kurā jūras dzīve apskatāma jo bagātīgāk. Tā kā šo topošo kūrortu iecienījušas arī dažādas promenences un slavenības, šeit ir vairāki augstas kvalitātes golfa laukumi un tenisa korti. Tikai 14% no 4000 hektāru platības aizņem apbūve, no kuras ievērojamāko daļu - augstākās raudzes viesnīcas, kā mūsu zemāk apraktītās.

Tropitel Sahl Hasheesh *****

Šī Tropitel viesnīca atrodas Sahl Hasheesh rajonā, apmēram 28 km no Hurgadas lidostas un 7 km attālumā no Makadi Bay, kur atrodas slavenais Water World akvaparks. Viesnīca Tropitel Sahl Hasheesh atrodas elegantā vietā pie Sarkanās jūras, nieka 4 minūšu pastaigas attālumā no pludmales. No viesnīcas paveras burvīgs skats uz smilšu pludmali un privāto molu. Viesiem ir pieejami 3 āra baseini, kas ziemā tiek apsildīti, kā arī bērnu baseins. Visiem numuriem ir balkons vai terase, no kuriem paveras skats uz dārzu, baseinu vai jūru. Viesnīcai ir 4 lieliski restorāni, kuros baudīt itāļu, meksikāņu, indiešu un austrumu virtuves ēdienus. Viesi bez maksas var piekļūt ūdens atrakciju parkam, kā arī izmantot relaksācijas un skaistumkopšanas procedūras spa un fitnesa centrā, kurā ietilpst sauna, masāžas, tvaika pirts un āra burbuļvanna.

Jasmine Palace Resort & Spa *****

Šī viesnīca atrodas Sahl Hasheesh rajonā, un attālums līdz Hurgadas centram ir apmēram 22 km, lidostai - 18 km, jeb 10 min. Šī kūrortviesnīca piedāvā āra baseinu un privātu pludmali. Katram numuram ir balkons, no kura paveras skats uz baseinu vai dārzu. Viesi var baudīt dažādus vietējās un starptautiskās virtuves ēdienus kūrortviesnīcas 5 restorānos. Dzērieni un uzkodas tiek pasniegtas 6 bāros, kuros ir pieejama arī vakara izklaide. Šeit ir arī iepirkšanās arkāde un īsta zemūdene, kā arī spa centrs. family friendly atmosphere and hotel facilities. Viesnīcas teritorijā atrodas spēļu aprīkojums bērniem, bērnu klubs un rotaļu zona, un, iekštelpās – arī bērnu kino. Bez dažādiem ģimenes numuriem, ir arī pāris invalīdiem paredzēti apartmenti.