VIESNĪCAS
Retimno viesnīcas
Show 0413340c9a6bc8aa05a05f95f58c53b48429c6c7

Lai arī mazākais no četriem Krētas reģioniem, Retimno, iespējams, ir arī viens no bagātākajiem. Te draudzīgi sadzīvo venēciešu un otomāņu arhitektūra, vēstures un mitoloģijas leģendu liecinieki, kā arī tūristu straumes ar citām salas pilsētām netipisku mieru. Lieki piebilst, ka šis reģions un tā galvaspilsēta ar to pašu nosaukumu ir visromantiskākais salas stūrītis fantastiskai atpūtai ar visskaistākajiem fotogrāfiju foniem. Lūk, viesnīcas, kuras mūsuprāt ir vērts izvērtēt, izvēloties Retimno par sava nākamā atvaļinājuma galamērķi.

Aquila Rithymna Beach *****

Šī, plašo un labiekārtoto dārzu ieskautā, viesnīca atrodas 10 minūšu brauciena attālumā no Retimno vecpilsētas un tikai 2 minūšu pastaigas attālumā no smilšu-oļu pludmales, kur pieejami bezmaksas saulessargi, atpūtas krēsli un dvieļi. Pastaigas attālumā ir tuvējie ciemati Adele un Aghia Paraskev. Teritorijā atrodas tipiska grieķu kafejnīca, kas piedāvā tradicionālus dzērienus un uzkodas, kā arī atpūtas bārs un pludmales bārs. Attīstīta bērnu infrastruktūra, turklāt, viesnīcā ir arī restorāns bērniem. Viesu rīcībā ir tenisa laukums bērniem un tenisa nodarbības. Viesnīcas izklaides komanda rīko teātra izrādes un dažādas aktivitātes. Viesnīcai Rithymna Beach ir 5 tenisa korti, no kuriem 2 ir apgaismoti. Viesiem ir pieejamas niršanas nodarbības un ūdens sporta centrs, kas piedāvā ūdens motociklus, kanoe laivas un ūdens slēpes. Varam ieteikt atpūtai ģimenēm kopā ar visu vecumu bērniem.

Iberostar Creta Panorama & Mare *****

Viesnīcas komplekss atrodas pašā Egejas jūras krastā - tikai 5 minūšu pastaigas attālumā no pludmales. Viesnīcām Iberostar Creta Marine un Iberostar Creta Panorama & Mare ir kopīga teritorija, to viesi var brīvi pārvietoties pa visu kompleksu. Šī elegantā un mierpilnā viesnīcas kompleksa viesiem ir pieejams baseinu komplekss ar 6 baseiniem, spa centrs un 3 restorāni. Viesu rīcībā bez maksas Wi-Fi un 3 tenisa korti. Tāpat, var nodarboties ar vairākiem sporta veidiem, tostarp galda tenisu, mini golfu, volejbolu, basketbolu, šaušanu ar loku, petanku, aerobiku, ūdens aerobiku un biljardu. Iespēju un pakalpojumu klāstā ietilpst arī dienas un vakara izklaides programmas, zona bērniem un bērnu klubs ar plašu aktivitāšu programmu bērniem. Laba ziņa tiem, kuri ir iecienījuši itāļu virtuvi: šīs viesnīcas itāļu restorāns ir izslavēts ar tajā piedāvātajiem makaronu ēdieniem, savukārt krodziņā Zorbas var baudīt tradicionālus grieķu virtuves ēdienus. Iesakām atpūtai ģimenēm kopā ar bērniem.

Iberostar Creta Marine *****

Viesnīca ar plašu apzaļumotu teritoriju, un atrodas nieka 8 minūšu pastaigas attālumā no pludmales. Viesnīcām Iberostar Creta Marine un Iberostar Creta Panorama & Mare teritorija ir kopīga, viesi var brīvi pārvietoties pa visu kompleksu. Tiek piedāvāts plašs sporta pakalpojumu un iespēju klāsts, tostarp aerobika, galda teniss, veloceliņi, loku šaušana, niršana un citi ūdens sporta veidi salas kristāldzidrajos ūdeņos. Vakaros tiek organizētas dejas mūzikas grupas pavadījumā, izklaidējoši priekšnesumi un pludmales ballītes. Bērniem ir pieejami atsevišķi baseini un izklaides programmas. Aktīva animācija Eiropas tautu valodās. Pēc aktivitātēm ir iespēja iestiprināties pludmales uzkodu bārā vai baudīt svaigi pagatavotu aromātisku kafiju un dzērienus baseina bārā Helios. Viesnīca piedāvā atpūtas iespējas cilvēkiem ar īpašām vajadzībām. Iesakām atpūtai ģimenēm kopā ar bērniem.

Filion Suites Resort & Spa *****

Šī viesnīca atrodas vienā no zināmākajiem un gleznainākajiem ciematiem visā Krētas salā - Balī. Pludmale 20 minūšu pastaigas attālumā. Viesnīca piedāvā elegantus numurus ar balkonu, no kura paveras skats uz baseinu. Teritorijā atradīsiet 2 restorānus, viens no kuriem ir brīvizvēles, 2 atklātos baseinus un 2 tenisa kortus. Pieejamas tādas sporta aktivitātes, kā volejbols, basketbols, pingpongs un biljards. Ķermenim un labsajūtai darbojas spa centrs, kur pieejamas dažādas masāžas un ūdens procedūras, un sauna. Bērniem šeit ir 2 baseini un rotaļu laukums. Viesnīca pavisam noteikti patiks romantiķiem, kā arī būs piemērota atpūtai šaurā ģimenes lokā.

Grecotel Plaza Spa Apartments ****

Viesnīcas komplekss ar nelielu teritoriju un arhitektūru, kas atgādina Venēciju, izvietots pašā jūras krastā. Plaša baltu smilšu klāta pludmale ar dušām un pārģērbšanās kabīnēm, kurai piešķirts UNESCO Zilais karogs. Atpūtas krēsli un saulessargi – bez maksas. Eleganti iekārtotajos numuros ir pilnībā aprīkota virtuve un izmeklētas mēbeles. Viesu rīcībā restorāns, kafejnīca pie baseina, 2 atklātie saldūdens baseini un spa centrs ar iekštelpu baseinu. Pieejamas dažāda veida sportiskas aktivitātes, tostarp rīta vingrošana, ūdens aerobika, bočča, pingpongs un volejbols pludmalē, Miera un labsajūtas tīkotājus priecēs sauna un turku pirts. Viesnīcas mazajiem apmeklētājiem neļaus skumt bērnu klubs, kura ietvaros tiek organizētas spēles, konkursi, izklaides un sacensības. Kā arī būs iespēja savu mazuli izpeldināt bērnu saldūdens baseinā. Vakara izklaides – 1 km netālajā Retimno pilsētā, un autobusa pietura – tikai 100 m no viesnīcas. Iesakām atpūtai pāriem, ģimenēm kopā ar bērniem un jauniešiem.