VIETAS
Veselīga miera osta Kizilagača
Show kizil

Kizilagača ir neliela kūrortpilsētiņa tikai 10 km attālumā no lieliskās Side pilsētas. Apmetoties Kizilagačā, jūs varēsiet izbaudīt brīnumaino vietējo dabu un klusumu, bet tajā pašā laikā, jebkurā brīdī doties uz trokšņaino, spilgto, krāsaino un nemierīgo Side.

Kizilagačas ciemats atrodas smilšainas oļu pludmales krastā pie Vidusjūras. Šajā rajonā ir ļoti skaista daba. Diez vai kur citur jūs atradīsiet iespēju vienlaicīgi izbaudīt fantastiskus kalnus, kuri izskatās neaptverami un pat maģiski, aptaustīt kokvilnu tieši uz lauka un savām acīm redzēt, kā veidojas un izaug vate, kuru varam iegādāties aptiekā, kā arī paklīst pa neparastajiem augļu laukiem un apreibt no to aromāta. Kādu tik augļu šeit nav - te ir mandarīni, citroni un persiki, āboli un bumbieri - viss, ko vien sirds iekāro. Savukārt, priežu meži pārsteidz ar plašumu un dziedniecisku aromātu. Atliek tikai tur iegriezties, kā tūdaļ šķiet, ka priežu smarža pārklāj jūs kā ar maigu segu.

Kizilagačas infrastruktūra ir labi attīstīta. Pilsēta pārsvarā sastāv no augstākās klases viesnīcām, neskaitāmiem veikaliem un tirdzniecības vietām, bet tie, kas vēlas sajust visu pilsētas kolorītu, var doties uz tirgu, kas atrodas nedaudz tālāk no pilsētas tūristu zonas. Šeit jūs varēsiet iegādāties ne tikai suvenīrus, bet arī juvelierizstrādājumus, kā arī tekstila un ādas izstrādājumus. Un saprotams, ka neviena tūrisma pilsēta nevar iztikt bez izklaides centriem, omulīgiem restorāniņiem, naktsklubiem un bāriem. Šeit tas viss ir un gaida savus viesus jebkurā diennakts laikā.

Atpūšoties Kizilagačā, jūs varēsiet doties aizraujošā ekskursijā uz Side un apmeklēt bijušo vergu tirgu pilsētas agorā, Fortūnas tempļa drupas, antīko teātri un muzeju, kuri iemetinājušies bijušo romiešu termu telpās, kā arī aplūkot Side simbolu - Atēnas tempļa marmora kolonnas.

Šeit jūs varēsiet izbaudīt nesteidzīgas pastaigas un elpot veselīgu gaisu. Savukārt, siltais un tīrais jūras ūdens liks jums aizmirst par ikdienas ķibelēm un ienirt neatkārtojamajā atpūtas un izklaides pasaulē!

Birkas