VIETAS
Nakts uzdzīve ārpus Antālijas centra
Show kemer 3

Ja esat paveicis neiespējamo un visi Antālijas centra naktsklubi izstaigāti, varat doties uz netālo Laras pludmali vai nedaudz tālāko Kemeras kūrortu, uz kreiso pusi pa liedagu. Bez neaizmirstamām kalnu un Vidusjūras ainavām, vēsturiskām celtnēm un augstākās raudzes restorāniem, arī šajos Antālijas rajonos atradīsiet kūsājošu naktsdzīvi un trakas ballītes līdz pat rītam.

Laras pludmale

Starp vairums citiem šeit esošajiem pludmales klubiem un bāriem noteikti jāatzīmē blakus esošie Jolly Joker un Soho Black Club. Ja pirmais ir vairāk eklektiska vieta, kur doties baudīt dzīvu rokmūziķu uzstāšanos nepiespiestā atmosfērā, Soho Black klubs ir moderna un šika vieta, kuru izvēlas paši prasīgākie un elitārākie klubu bērni. Laras rajonā atradīsiet arī North Shield, kas ir Antālijā iecienītākais geju bārs, kā arī visu diennakti darbojošos pludmales bāru-restorānu-naktsklubu Ceila.

Rumors

Turpat Laras pludmalē atrodas arī Rumors - naktsklubs, kas piesaista apmeklētājus ar košiem muzikāliem priekšnesumiem, kā arī ar ārvalstu slavenību piedalīšanos un dažādiem pasākumiem, tādiem kā, piemēram, DJ cīņas. Papildus tam šeit ir izcila gan klasisko, gan autor-kokteiļu izlase, kā arī iespaidīga viskiju kolekcija un bagātīga vīnu izlase.

Kemera

Gandrīz tikpat slavens naktsdzīves jomā kā Antālija ir 40 km netālais Kemeras kūrorts. Arī šeit viens pie otra atrodas tādi atzīti naktslokāli kā: Aura Club ar tematiskajām un lielākajām putu ballēm piekrastē, Moonlight Burlesque Moonlight, jeb Mēnesgaismas parkā un Buda ar dejuzāles priekšā esošu milzu ekrānu, kurā var vērot sevi un citus deju zāles “varoņus” kustībā. Interesenti var būt ielūkoties arī krievu auditorijai paredzētajā Kristall klubā, kurā bez diskotēkas ar krievu estrādes māksliniekiem vai turku DJ un karaoke, atrodas arī restorāns, kurš piedāvā nobaudīt dažādu Eiropas virtuves gardumus.

Inferno

Uz galvenās Kemeras ielas atrodas viens no lielākajiem klubiem - Inferno, kas ir elegants un moderns naktsklubs, kurā īpaši interesanti kļūst uzreiz pēc pusnakts, jo tad tas piedzīvo vislielāko dejot gribētāju pieplūdumu un tad mainās arī mūzikas formāts. Skaļa mūzika, go-go meitenes un pat putu balles mēdz likt burziņa dalībniekiem attapties tikai agri no rīta. Augšstāvā esošā atpūtas zona sniedz vietu atpūtai vai arī garantē izvairīšanos no putām.

Nakts izklaižu meklējumos ir vērts apmeklēt arī Titrejengolu un Alāniju, kur starp citu atrodas lielākais reģiona naktsklubs - Auditorium Disco ar 4000 cilvēku ietilpību. Lai arī kur vestu Jūsu ceļi vai atrastos viesnīca, naktsdzīves mīļotājiem arī Antālijas apkārtnē garlaicīgi nebūs!